“Makina me Qera Eni Car Rental”  është zyrtarisht që nga viti 2005, Aktiviteti ynë kryesor është i fokusuar në Shërbimet e makinave me qira dhe servis makinash. Ne ofrojmë të gjitha llojet e makinave me çmime më konkurruese dhe Shërbim profesional ne riparim makinash.

Flota Jone

Stafi jone


Sokol Balla

Sokol Balla CEO

Eni Balla

Eni Balla CTO

sqAL
en_USEN sqAL
WhatsApp Chat Online