A keni ndonjë problem me makinën tuaj, stafi ynë profesionalisht i kualifikuar mund të zgjidhë çdo problem në një kohë rekord me çmime konkuruese.

Elektrout
Riparime dhe instalime kondicioneri
Sisteme Alarmi
Sisteme Audio
Xhenerik
Pjese makinash

Adress:  Street Vore-Rinas, Fushe Preze, prane Moma Event “Eni Rent Car & Servis Balla”

sqAL
WhatsApp Chat Online