“Eni Car Rental” është zyrtarisht që nga viti 2005, Aktiviteti ynë kryesor është i fokusuar në Shërbimet e makinave me qira dhe servis makinash. Ne ofrojmë të gjitha llojet e makinave me çmime më konkurruese dhe Shërbim profesional ne riparim makinash.

Kerkesat:

Pasaport dhe Patente

Pagese ne dore ose me banke

Marrëveshjet dhe përdorimi i automjetit me kujdes

Qeraja perfshin:

 • Perdorimi i makines brenda dhe jasht vendit
 • Siguracion Kasko & TPL
 • kilometra pa limit
 • Drejtim me shum se nje shofer
 • Asistence 24 ore
 • Taksat TVSH jan perfshire ne cmimin e qeras ditore

Dokumentat:
Për të marrë automjete me qira, çdo klient duhet të paraqesë:

 • Pasaport ose kart identiteti dhe,
 • Patente

Pagesa e Qerase
Pagesat e qirasë kryen pagesa të plota, para ose në kohën kur automjeti jepet me qira.

Nuk nevojitet Garanci depozit

Kushtet bazike

 • Qera ditore: 24 ore
 • Vonesa: 1 orë falas. Pas 1 1/4 orë çdo orë të qirasë ditore. Pas 4 orësh të paguhet një ditë shtesë.
 • Karburanti dorezohet ne nivelin sikur ishte ne marrje
 • Makina duhet te rikthehet ne gjendje te paster

Udhëtimi jashtë Shqipërisë: Konsumatorët duhet të blejnë taksen e kufirit.

Note: Qeraja nuk perfshin:

 • Karburantin
 • Gjobat
 • Taksen e kufirit

Per me shume informacione na kontaktoni me email ose telefonini ne numrat e telefonit te poshte shenuara Cel: +355684057066, +355682020803 , Email: info@enirentcar.al

sqAL
WhatsApp Chat Online